返回列表 发新帖
楼主: liyingsong - 

Transmission Line Transformers

感谢楼主的帮忙,立刻下载学习.啊啊啊啊啊
以己之微·网博天下:博览微网之术·创造成功之路!
好东西呀~~正在找传输线变压器的东东~~~
感谢楼主的帮忙,立刻下载学习.多大
给此楼层加分
好东西呀~~正在找传输线变压器的东东~~~
This book stands alone in its coverage of broadband transmission line transformers. Many configurations of Ruthroff and Guanella types of transformers are described in complete detail, including core selection, conductor types, winding instructions and complete measured performance. Balanced-to-unbalanced (balun) and unbalanced-to unbalanced (unun) types are included for matching low and high impedances to an operating impedance of 50-75 ohms.
振子,反射板,网络和外罩就构成了天线
振子是用来辐射和接受电磁波的
反射板是控制方向图的
网路是用来匹配阻抗的
外罩就不用说了吧
好书啊,值得下载学习,谢谢楼主分享:30bb
Thank you for the new book
谢谢楼主,内容还真是多啊!
:31bb
:11bb :27bb :29bb :30bb

发表回复